Carles SanmartínUn pas més.

La vocació de Càritas és el servei a les persones en situació de necessitat i animar la comunitat cristiana a créixer en un dels seus pilars, com és la caritat .

Crec que el nostre estil de Càritas ha de ser el servei ben fet, amb amor i normalment amb discreció i sense fer massa soroll. Així doncs ens podríem preguntar perquè la nostra Càritas posa en marxa una Web? No és millor fer feina, es a dir esmerçar el nostre temps a acollir i acompanyar les persones que truquen a la porta de Càritas Diocesana o de les Càritas parroquials?

I la resposta, al meu entendre, és que si però no solament!

I és que Càritas també té com a objectiu ajudar a construir un nou model social , en el qual la persona sigui el centre . I al meu entendre aquest nou model social també necessita la denúncia de tot allò que va en contra de la persona humana. I un mitjà per fer-ho és la comunicació d’allò que fem en la nostra acció sociocaritativa i l’expressió d’allò que pensem.

Per tot això crec que la pàgina web que estrenem a Càritas de Lleida serà un bon instrument per donar a conèixer el què fem a Càritas, el què pensem i el model d’acció social al qual aspirem. Model d’acció social que està fonamentat en l’Amor amb què Déu estima cada persona.

Per tot això crec molt important que totes les persones, treballadors/ res i voluntaris de Càritas, a partir d’ara consultem aquesta nova eina al servei de la comunicació del ser i fer de Càritas.

També caldrà que tots i totes col. laborem, fent arribar als encarregats d’alimentar la Web, les diferents activitats que anem duent a terme perquè puguin ser conegudes per altres persones.

Abans d’acabar voldria agrair a totes les persones què han esmerçat molt temps a fer possible aquesta nova web i desitjo que sigui un bon instrument de comunicació al servei del Bé comú

Carles Sanmartín Sisó

Delegat de Càritas Lleida
logopngseuvella2

Facebook