Tercera Jornada de presentació dels Treballs de Fi de Grau amb metodologia Aprenentatge i Servei a la UdL

El passat dia 11 de juliol va tenir lloc tercera Jornada de presentació dels Treballs de Fi de Grau (TFG) amb metodologia Aprenentatge Servei (ApS), a la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida (UdL). Càritas ha participat en la Jornada, presentant dos treballs de fi de grau, sengles estudis sobre economia circular i la inserció laboral, basats en l’activitat de Troballes. Els autors dels treballs són Fàtima Drammeh i Marc Díaz, estudiants d’Administració i Direcció d’Empreses.

Es dóna el cas, que el Director de Càritas ha estat el tutor d’ambdós treballs, que ja es van presentar a Troballes la setmana passada. L’acte va consistir en la presentació dels 11 Treball de Fi de Grau, juntament amb les entitats que han estat objecte d’estudi.

Tots els assistents han estat d’acord en considerar la metodologia Aprenentatge Servei una eina ideal per atansar les aules a la vida real i aconseguir, no solament alumnes graduats sinó també ciutadans conscients, participatius i transformadors de la comunitat.

universitat

Facebook