Setmana Europea de la prevenció dels residus

La setmana del 17 al 24 de novembre es va celebrar la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Troballes EI i la Fundació Jaume Rubió i Rubió la van celebrar realitzant diferents activitats.

Una d’elles va ser instal·lar la calculadora de CO₂ a les botigues de Moda Re- perquè els clients de la botiga poguessin saber la quantitat de CO₂ que s’estalvia comprant roba i altres articles de segona mà. També a la botiga ‘Fil Per Randa’, concretament al taller de costura que s’està realitzant en aquest local, es va fer visible per donar a conèixer les coses que es poden fer amb la roba i aprofitar aquests materials per fer vestits nous, d’aquesta manera prevenim residus i no emetre CO₂ a l’atmosfera.

Per acabar a la setmana el dia 22 de novembre vam tenir en els locals de Càritas Diocesana de Lleida la presentació Moda Re-, el programa de Càritas Espanyola de la millora de la roba de segona mà en tot el territori Espanyol.

Càritas Diocesana de Lleida, Troballes E.I. i la Fundació Jaume Rubió i Rubió participa activament en la campanya que el Papa Francesc ha posat en marxa per millorar el medi ambient amb la seva encíclica Laudato Si i que Càritas ha fet seva amb el lema “Si tens cura del planeta, combats la pobresa”.

setmana prevencio residus img_20181121_103746a

Facebook