Qui ens cuida?’

El pròxim dia 6 d’abril el programa de gent gran de Càritas Diocesana de Lleida ha preparat un matí de reflexió i acció, amb el títol ‘Qui ens cuida?’. Serà a les nou del matí a l’Acadèmia Mariana-Casa de l’Església.

Vol ser un matí per analitzar qui són avui en dia els que ens ajuden a cuidar als nostres fills i filles, als nostres pares i mares i els nostres avis i àvies. La jornada pretén descobrir el rostre, la vida i les històries de tanta gent que no ha nascut en les nostres contrades però que tenen una responsabilitat molt gran, com tenir cura de persones molt importants per cada un de nosaltres.

Una feina moltes vegades invisible que no es valora però que si ens faltes, no podríem fer moltes les coses que estem realitzant, com desenvolupar els nostres dons i les nostres habilitats laborals i aportar una riquesa immensa a la nostra societat.

Cal recordar que el dia 30 de març és el dia de les treballadores de la llar. I des de Càritas volem valorar la tasca d’aquestes treballadores en el marc de la campanya pel treball decent i compartint el viatge amb les persones nouvingudes.

Per tant, el pròxim 6 d’abril parlarem d’aquestes persones que ens ajuden a poder realitzar tantes coses. A la vegada, cuidem els nostres tresors més preciosos que tenim que són les persones que més estimem.

Esteu convidats.

Qui ens cuida?

Facebook