Presentació del programa d’acollida laboral als alumnes del curs d’alfabetització de la Parròquia Sant Ignasi

El passat dia 1 i 3 d’abril de 2019, va tenir lloc en la seu de Càritas de Lleida, la presentació del programa d’acollida laboral als alumnes del curs d’alfabetització de la Parròquia de Sant Ignasi.

Van participar a prop d’un centenar d’alumnes. Aquesta xerrada tenia la finalitat de donar a conèixer un servei ells i elles poden utilitzar per trobar feina.

Càritas Diocesana de Lleida promou la Fundació Jaume Rubió i Rubió amb la finalitat d’ajudar als participants de l’entitat a millorar les seves habilitats laborals i poder orientar-los cap al mercat laboral normalitzat.

També la Fundació Jaume Rubió i Rubió col·labora amb la parròquia de Sant Ignasi en aportar i fer seguiment d’alguns participants que estan en el curs d’alfabetització.

Els participants en aquest curs també tenen altres activitats com anar al cinema i conèixer recursos culturals, administratius i sanitaris de la ciutat.

D’aquesta manera tenen un coneixement no solament de l’idioma si no del context on viuen. Això ajudar a integrar-se millor en la nostra societat i que al final es puguin sentir un lleidatà o una lleidatana més.

Aquest servei es fa totalment amb voluntaris i voluntàries, per tant, també fem una crida a fer-se voluntari o voluntària per acompanyar a les persones nouvingudes.

alfabetització alfa2

Facebook