Com cada any Càritas Espanyola ens ofereix la possibilitat de participar en l’Escola d’Estiu. En aquesta convocatòria hi vam participar sis persones de Càritas Diocesana de Lleida en cinc cursos diferents: ABC de Càritas, Formació de formadors, Mediació Intercultural, intel·ligència emocional i lideratge de Valors.

Tres de les participants era la primera vegada que hi anàvem amb el que els va  representar una experiència nova molt gratificant. Pels qui ja havíem tingut l’ocasió de repetir ho valorem com sempre molt positiu i engrescador, i convidem a que cada any es pugui participar, sobretot pels que no han tingut encara aquesta oportunitat.

L’Escola ens ofereix espais de coneixement, intercanvi, convivència, pregària i celebració. Per part de l’organització hi ha un acompanyament continu en tots els espais amb una actitud de servei i de  cura de tots els detalls que comporta  el desenvolupament de l’escola.

Els cursos són motivadors per continuar la tasca en les nostres Diocesanes i parròquies. Ens donen noves perspectives, ser més innovadors en la tasca que realitzem i ens ha carregat amb energies positives per desenvolupar millor els projectes en el futur.

Animem als voluntaris/ries a poder fer experiència d’aquestes oportunitats que se’ns ofereix des de Càritas Diocesana de Lleida.

Lloc de celebració:Casa d’Espiritualitat de San José, Avgda. Reyes Católicos 12, El Escorial (Madrid)

Mòdul A: del 7 al 10 de juliol de 2018

Mòdul  B: del 11 al 14 de juliol  de 2018

img_2309

 

Facebook