Òptima Serveis ha rebut el reconeixement per part de l’Ajuntament de Lleida d’empresa solidària

El passat dia 20 de febrer 2019, a petició de la Fundació Jaume Rubió i Rubió, l’empresa Optima Serveis va rebre la distinció d’empresa solidària per part de l’Ajuntament de Lleida.

Aquesta distinció es dóna aquelles empreses lleidatanes que hi han col·laborat amb entitats socials de la ciutat de Lleida.

Optima Serveis i la Fundació Jaume Rubió i Rubió hem organitzat conjuntament un curs de formació per augmentar alguns participants del nostre servei d’acollida laboral i en situació d’atur. El curs tenia la finalitat d’augmentar les seves competències laborals en feines de manteniment d’edificis.

A més a més, han tingut formació en feines de paleta, lampista, electricitat, pintura. Aquesta formació era teòrica i pràctica, i per aquest motiu, han pogut desenvolupar les seves competències en el taller de Troballes fent un lavabo nou accessible a les persones amb dificultats.

Des de la Fundació Jaume Rubió i Rubió volem agrair a Òptima Servei per aquesta col·laboració i felicitar-los pel seu premi a la responsabilitat social de l’empresa.

optima servei img_20190220_191817a img_20190220_193452-a

 

Facebook