Més de dos-cents joves comparteixen les seves experiències de servei en una jornada dedicada al voluntariat

El passat dimecres 14 de març va tenir lloc, a l’Acadèmia Mariana, una jornada per a joves de la nostra ciutat que han tingut experiències de servei a la comunitat. Són els alumnes de 4t d’ESO dels col·legis Claver, Episcopal i Lestonnac que van conèixer l’experiència de testimonis i van compartir les vivències personals, una oportunitat en què Càritas vol promoure una visió del voluntariat on tothom hi té cabuda i espai per desenvolupar-se.

El dia engegava amb l’Equip Motor, format pels joves voluntaris dels tres col·legis que han preparat la trobada, donant la benvinguda als més de dos-cents assistents. Tot seguit, l’Ares, que ha realitzat diferents experiències de voluntariat en la nostra ciutat i fora d’ella, explicava la seva vivència i ens convidava a provar-ho: “si no entreu en el món del voluntariat i ho proveu, mai sabreu si és l’estil de vida que voleu” i seguia “a mi, donar-me als altres, fer un servei, m’ha canviat la vida, literalment”.

Per a poder posar en comú les diferents experiències dels joves fent servei a la comunitat, la jornada va seguir amb un treball grupal on tothom es pogués sentir còmode per a posar en comú les pròpies vivències, sensacions i sentiments. El resultat en va ser un gran mural d’experiències on tothom va tenir espai per dir-hi la seva.

Tant l’Equip Motor com l’Equip Tècnic de Càritas en fa una bona valoració i es marca com a propòsit seguir treballant conjuntament en aquesta línia, de cara a properes accions amb els joves de la ciutat.

p1010659 p1010771

Facebook