Menors no acompanyats visiten Càritas Diocesana de Lleida.

El passat 31 de maig de 2019 el programa de Càritas Diocesana de Lleida “Fet Migratori” va realitzar en la seu de l’entitat una trobada amb menors no acompanyats.

Estefania Solé, membre de l’equip del programa “Fet Migratori”, va fer una xerrada sobre la situació administrativa en el moment que compleixen els 18 anys i en què condicions es queden.

Van estar molt interessats per la seva situació i feien manifest de les dificultats que estan trobant en el nostre país. Però també tenen esperances de poder millorar la seva situació i millorar les condicions de vida de la seva família. Coneixen molt bé a què han vingut, volen viure en llibertat, guanyar-se la vida i tenir esperança per viure en un món millor.

Acollir i acompanyar és un dels eixos de la campanya de Càritas “compartim el viatge” que el Papa Francesc ens ha cridat a desenvolupar als cristians. En coses tan petites com aquestes, d’informar els menors no acompanyats sobre la seva situació administrativa, ajuda a conèixer-nos i acollir als nostres germans.

Facebook