Medalla a la solidaritat de la Paeria per a exdirector de Càritas Diocesana de Lleida, Ramon Baró.
El saló de plens de la Paeria acollir el passat 10 de maig l’entrega de plaques i medalles de la ciutat en el marc de l’acte de lectura del Pregó que obre les Festes de Maig. Entre d’altres, van rebre la Medalla a la Solidaritat de la Paeria, Ramon Baró, exdirector de Càritas.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros va lloar la figura Ramon Baró que durant al voltant de 10 anys va dedicar el seu temps lliure a dirigir Càritas Diocesana de Lleida com el seu compromís a l’Església diocesana de Lleida i que té com a finalitat pal·liar i ajudar a les persones més desafavorides de la ciutat i donar-les l’oportunitat d’inserir-se novament en la societat.

Estem molt contès per aquesta medalla, ja que ve a confirmar la seva feina i generositat d’ell i la seva família cap als més desafavorits. També van rebre la Medalla a la Solidaritat de la Paeria, l’exdirectora d’Arrels-Sant Ignasi, Natàlia Méndez i la responsable del Voluntariat Vicencià i de la Federació Catalana del Voluntariat, Assumpta Costafreda.
Per la seva banda, també va rebre una placa commemorativa la Congregació dels Dolors. El Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, també va assistir a l’acte. L’artista Perico Pastor va llegir el pregó que va donar inici a les Festes de Major.

32328504_1387686701363966_8965927835956936704_o

Facebook