A l’estiu no tanquem per vacances

Durant l’estiu, l’equip de voluntariat de Càritas Diocesana de Lleida, continua treballant, per una banda donant resposta a les demandes d’informació a les persones que  s’atansen per conèixer quines són les activitats on poden col·laborar i per un altra fent el treball de continuïtat, per posar a la pràctica “el pla de voluntariat” aprovat el desembre del 2016.

Contretament hem estructurat tota la documentació sobre el compromís del voluntariat a Càritas, el full de demanda, la primera entrevista i la carpeta del voluntari.

Aquest material ens permetrà facilitar la tasca de recerca de voluntariat i l’acompanyament i sobre tot fer-nos conscients, tant als equips de Càritas Parroquials com als de la resta de programes de la necessitat de clarificar el nostre compromís:

que és capaç de millorar el nostre món

que s’ha de viure amb altres, en comunitat

que no és una cosa que apareix per art de màgia

que es concreta en l’obertura als altres, en l’escolta, en l’acollida a qui pateix, defensant els drets i la dignitat de les persones.

Tot això es materialitzarà el primer trimestre del curs que comença. S’han programat diverses activitats informatives i formatives, primer per a tots els coordinadors i responsables i més endavant per a tothom.

Facebook