Les Càritas Parroquials

Ja fa unes setmanes que tancàvem el curs 2017-2018 amb els diversos grups de Càritas Parroquials de la nostra diòcesi. Un curs ple d’accions de coordinació, formació i acció que arriba directament a cada racó dels nostres barris i pobles. Els 17 grups actius de Càritas Parroquials i els 5 enllaços sobre territori, durant l’any 2017, sumen més de tres mil intervencions en més de tres-centes persones d’arreu, amb una dedicació de 19.379 hores.

No podem parlar de les Càritas Parroquials sense l’incansable tasca que realitzen les voluntàries i els voluntaris, amb el suport tècnic puntual de les professionals de la diocesana. Si una cosa sabem del cert és que sense aquells que inverteixen el seu temps en treballar per la dignitat radical de les persones, això no seria possible.

Ara tenim la sort de comptar amb uns mesos de reflexió i preparació per encarar el nou curs.  El repte més difícil que se’ns presenta és el de saber acompanyar i caminar al ritme de cadascú, agafant les peculiaritats de cada grup i fent-ne virtuts. I, sobretot, vivint aquesta experiència de servei des de l’optimisme de qui creu que la llum de l’Evangeli ha de ser combustible per transformar el món en un lloc regnat per l’Amor incondicional vers l’altre.

presentacion1 presentacion2

Facebook