Jornada sobre el treball en la campanya de la fruita a Lleida.

El passat dia 10 de maig de 2019, va tenir lloc en la seu de Càritas Diocesana de Lleida una jornada de formació sobre la situació laboral en la campanya de fruita de Lleida.

La Fundació Jaume Rubió i Rubió va organitzar la iniciativa. Un voluntari de la Fundació va dirigir la jornada amb l’assistència dels participants del programa laboral que van estar molt atens a la situació de contractació i de drets laborals per treballar en la campanya de la fruita.

En unes setmanes començarà a Lleida una campanya de la fruita en la qual participaran moltes persones nouvingudes . Esperem que la meteorologia i el mercat ajudin al fet que aquestes persones puguin accedir al treball i així generar estalvis per la resta de l’any.

També és temps de temporers, moltes persones d’altres indrets del país vindran a les nostres terres a treballar, cridats per la collita de la fruita dolça. Esperem que aquest any totes les persones puguin gaudir d’una bona acollida per part de les persones que vivim. També volem donar les gràcies a tants voluntaris i voluntàries que treballaran en aquests temps per donar suport a tots aquests temporers.

Facebook