Jornada de formació i celebració del Voluntariat de Troballes

El passat 24 d’octubre els voluntaris de Troballes van visitar el projecte ‘Cartaes’ de Càritas Parroquial de Tàrrega.

Els companys de ‘Cartaes’ ens van ensenyar les seves instal·lacions i la feina que estan realitzant. Aquesta empresa d’inserció s’encarrega de gestionar una deixalleria que tracta el paper de tota la comarca. A més a més, fa recollida de roba de segona mà, així com reparacions de mobles i d’aparells elèctrics.

Després van visitar el museu de Vestits de Paper de Mollerussa, on van poder veure i escoltar les explicacions de com es fan els vestits i veure els vestits guanyadors.
Més tard, van participar en una jornada de formació per conèixer els resultats d’una enquesta que s’ha fet a tot el voluntariat de Troballes per saber el grau de satisfacció en la tasca que portar a terme aquest projecte. Després d’explicar els resultats es va establir una conversa molt interessant.

Per acabar, tots els participants van dinar a Bell-lloc.

Encantats per aquesta convivència entre els voluntaris de botigues i taller de Troballes, una vegada més hem pogut viure la comunió i com diu el nostre lema d’aquest any “el teu compromís millora el món”.

Gràcies al voluntariat Càritas Diocesana de Lleida pot portar a terme l’ajut a les persones més necessitades de la nostra societat.

2019_10_24-voluntroballes 2019_10_24volunttroballes01

Facebook