NOVEMBRE 2017

Trobada anual de Càritas Diocesana de la Província de Lleida, Càritas Diocesana d’Urgell, Càritas Diocesana de Solsona i Càritas Diocesana de Lleida.

Iguals amb necessitats iguals amb dignitat

El dia 17 de novembre de 2017 a les 10h en la hostatgeria del Sant Crist de Balaguer ha tingut lloc la jornada de formació de directius, voluntaris responsables de projecte i de personal contractat de les Càritas Diocesana de la Província de Lleida que són la de la Seu d’Urgell, Solsona i Lleida , i que es fa un cop l’any i que portem varis anys realitzant.

Aquest any reflexionarem sobre “Iguals amb necessitats iguals amb dignitat”, la persona que ens acompanyat en la reflexió es el Sr. Pedro Fuentes que pertany a l’equip d’estudi de Càritas Espanyola.

La reflexió anat de sobre com poder realitzar una inclusió de les persones participants en la nostra organització, que ells no solament siguin receptors d’ajut sinó també participes en la mateixa Càritas, ens ha cridat a perdre la por i deixar-nos envair per l’Esperit del Senyor, ja que ell és el que ens guia i dona sabiduria per fer canvis profunds i autèntics en les nostres Càrites.

 Després de la seva reflexió, ens hem posat a treballar per equips i compartir els neguits i les dificultats que pot tenir per part de tots i totes directius, preveres, voluntaris i tècnics en fer participar a totes les persones que venen a trucar a la nostra porta a demanar un ajut, un nou repte sorgeix dintre de Càritas que els participants, participin en l’entitat.

Càritas Lleida

Voluntària

Facebook