Final de Curs de les Càritas Parroquials a l’Acadèmia Mariana.

El passat dimarts 6 de juny, vam celebrar el final de curs de les Càritas Parroquials a l’Acadèmia Mariana. Ens vam trobar per pregar amb la Celebració de la Paraula conduïda pel Delegat Carles Santmartín. Després de l’espai de silenci, vam compartir amb grups de diferents parròquies de la Diòcesis , (Moments importants viscuts, Què és el que els  motivava , com s’encoratjava per anar endavant, accions i serveis que s’han  portat a terme durant el curs, i per últim també hem valorat allò que no ha anat com s’esperava), aquesta estona va ser enriquidora i com ens han transmès algun participant que la defineix com molt agradable. Lliurement les persones van voler expressar obertament les seves inquietuds, impressions i accions, recollides en un plafó amb un dibuix inspirador del camí amb el  recorregut del passat cap al futur. I com no pot faltar en tota Celebració el moment de compartir els aliments i el goig de la Trobada. Cada moment va venir acompanyat per dues guitarres amb cançons relacionades amb el sentit dels moments que destacàvem.

Aquest és el treball silenciós i humil que fan els nostres voluntaris i voluntàries en les parròquies, moltes d’elles tenen ja molts anys però això no els imposibilita per ajudar als germans, ja que saben que tots i totes som fills d’un mateix Pare.

Esperem repetir aquesta experiència en els moments claus de les Càritas Parroquials i donem gràcies pels fruits que hem pogut recollir durant aquest curs i els que vindran en la posterioritat.

Facebook