Festa de tancament de curs del programa de Suport escolar de Santa Maria Magdalena i El Pilar

El passat divendres 7 de juny un grup de 90 persones van participar en la festa de tancament de curs del programa de Càritas de Suport escolar i classes per adults de cultura i llengua catalana i castellana a la Unitat Pastoral de Santa Maria Magdalena i El Pilar.
Es va projectar un vídeo on ressaltaven els valors de l’estimació i el respecte, especialment a la gent gran. Mossèn Carles Sanmartín, rector de la Unitat Pastoral, va estimular als nens i nenes amb les seves preguntes que van mostrar molt d’interès a participar.

Cada persona voluntària va entregar al seu alumne un conte. Per finalitzar tots els participants van compartir un berenar, i van gaudir de les moltes especialitats culinàries que les mares van portar.

Per acabar, també es va informar de la nova incorporació de Neus Palacín com a coordinadora de Càritas de la Unitat Pastoral Agermanada de les parròquies del Pilar i la Magdalena. Des de Càritas li donem una molt benvinguda, agraïm el seu compromís i disponibilitat i oferim el nostre suport per tot el que calgui.

 

Facebook