Els cinc habitatges socials de Càritas Diocesana de Lleida acullen a 46 persones
El projecte d’Habitatges de Càritas Diocesana de Lleida té com a finalitat atendre a famílies que pateixen precarietat econòmica severa de manera temporal en pisos compartits. Amb aquest programa Càritas acompanyar a les persones en tot el procés de millora, que inclou aspectes jurídics, de salut, de promoció personal, així com de cura i d’atenció als menors.

Durant aquest any 2018 s’han atès a 46 persones en cinc habitatges, hem realitzat diferents tallers i hem realitzat 6 accions formatives. Donar un sostre a una persona és donar-li de nou una oportunitat per poder refer i tornar-se a retrobar a si mateix i començar a crear-se esperances per inserir-se novament en la societat.

Tenir un sostre és un dret humà per cada persona, però el sostre s’ha de tornar llar, lloc de caliu on es troba l’estima, on es valora per allò que som i podem descansar i formar-nos per què les nostres capacitats que Déu ens ha donat puguin desenvolupar-se.

Càritas Diocesana de Lleida a través dels seus professionals, voluntaris i donatius és capaç de fer tot això. Shaila, de 35 anys ha viscut en un dels habitatges de Càritas Lleida i ens explica que “gràcies al temps d’estar en aquest pis, els meus fills han pogut tornar a ser nens contents i feliços”.

El teu compromís canviar el món, vols participar d’aquestes històries? O pots fer de dues maneres compartir els teus coneixements, habilitats i temps o fer una donació.

Facebook