El voluntariat l’ànima de Càritas Diocesana de Lleida

596 voluntaris han participat durant l’any 2018 en Càritas Diocesana de Lleida, 107 homes i 489 dones. S’han compromès durant tot l’any a oferir les seves mans i la seva creativitat i sobre tot el seu amor a les persones més desfavorides de la ciutat de Lleida.
Durant aquest any passat hem tingut 31 noves incorporacions, 1 en l’àmbit parroquial i 15 en programes diocesans.

El programa de voluntariat, informa, acull, acompanya les persones voluntàries per tal que puguin implicar-se a Càritas i els permetin desenvolupar accions de qualitat en benefici de les persones més vulnerables de la nostra societat.

Durant aquest curs passat hem fet un treball de reflexió i sensibilització sobre l’acompanyament, introduint les quatre realitats claus en la vivència del SER voluntari: l’espiritualitat, identitat, comunitat i la missió.

S’ha realitzat un acte de reconeixement a totes les persones voluntàries de Càritas. Vam participar en el dia internacional del voluntariat, en la Trobada de Càritas Catalunya, que es va celebrar en la nostra ciutat el 14 d’abril 2018. Hi van participar 187 persones de la nostra diòcesi i més de 1.300 de la resta de Catalunya. “Des del meu compromís, penso en els altres, en el que faig i per què ho faig”, explica Montserrat, voluntària de Càritas Diocesana des de fa 20 anys.

Facebook