El teu compromís en la quaresma.

El teu compromís millora el món. Aquest és el missatge que tenim aquest any tots els membres que participen en accions directes de Càritas Diocesana de Lleida. Precisament, el podem tindre present en aquest temps de quaresma que comencem ara. També tenim en compte les paraules que el Papa Francesc que ens recorda que com cada any “tenim la possibilitat de tornar al Senyor amb tot el cor i amb tota la vida”.

En aquesta època que vivim ens trobem amb moltes dificultat i, com els alerta el Sant Pare, i també “falsos profetes que enganyaran a molta gent fins a amenaçar amb apagar la caritat en els cors, que és el centre de tot l’Evangeli”.

Però amb “l’exercici de la pregària, l’almoina i el dejuni” són tres accions que ens pot ajudar a canviar i que el nostre compromís ens ajudi a millorar el món. I concretament en Càritas “l’exercici de l’almoina ens allibera de l’avidesa i ens ajuda a descobrir que l’altre és el meu germà: el que tinc no és mai només meu”, com recorda Francesc. “Davant de cada germà que en demana ajuda, penséssim que es tracta d’una crida de la divina Providència: cada almoina és un motiu per a participar en la Providència de Déu vers els seus fills; i si ell avui se serveix de mi per ajudar un germà”, ens diu el Sant Pare.

Esperem que aquesta quaresma sigui un temps de repensar el teu compromís i apuntar-te a Càritas per ajudar a millorar el món a través dels nostres germans empobrits.

papa-quaresma-2018  logo-campanya

Facebook