El Banc de Recursos fan una donació d’ordinadors a Càritas Diocesana de Lleida i a la Fundació Jaume Rubió i Rubió

El passat dia 11 de febrer 2019, el Banc de Recursos de Lleida va entregar 14 ordinadors a Càritas Diocesana de Lleida i la Fundació Jaume Rubió i Rubió.

Aquests ordinadors serviran per poder millorar la qualitat tècnica d’aula d’informàtica que té la Fundació Jaume Rubió i Rubió. En aquest espai es realitzen cursos d’iniciació a les TICs també actuacions per millorar les habilitats laborals.

També Càritas Diocesana de Lleida podrà tenir alguns ordinadors per la tasca diària dels treballadors i del voluntariat.

Aquesta és una acció en xarxa. El Banc de Recursos és una entitat que fa de pont entre, per una banda, administracions, empreses i particulars que tenen eines que ja no utilitzen i per altra, entitats socials, comunitats, pobles que li falten recursos.

Aquesta és la seva missió, però més encara més la seva preocupació de fer un lliurament digne. El lliurament no es fa de qualsevol manera, si no l’eina o l’instrument a fer donació passa per especialistes que el milloren i el posen en condicions adients per la seva utilització.

Des de Càritas Diocesana de Lleida volem agrair al Banc de Recursos per recordar de les necessitats de Càritas Diocesana de Lleida i de la Fundació Jaume Rubió i Rubió. Esperem que cada dia pugui ajudar amb eines a persones i comunitats del primer i tercer món

Gràcies.

Facebook