Dos tècnics de Càritas Diocesana de Lleida participen en Nivell Tècnic Mixt.

Els dies 22 i 23 de febrer dos tècnics de Càritas Diocesana de Lleida han participat en el curs de formació ‘Nivell Tècnic Mixt’ de Càritas Espanyola. Aquesta plataforma està integrada per tècnics de totes les Càritas d’Espanya per realitzar un treball de recerca i de propostes per la millora dels projectes que estem realitzant en Càritas.

Les dos comissions que es van participar va ser la d’immigració en tot que correspon a legislació i la de Comerç Just que està integrada en la economia solidaria.

Abans de començar a treballar per comissions, van realitzar una dinàmica que ens va ajudar a veure el treball que estan realitzant en altres comissions i ens van preguntar com podríem col·laborar en conjunt, ja que no hi hagi un treball individualitzat sinó que tot que pugui ser transversal es pugui treballar conjuntament, la comissió de comerç just concretament va passar per la comissió de drets humans, economia social i cooperació fraterna.

Van ser dos dies intensos on es van proposar accions significatives i propostes a Càritas Espanyola per què poguessin estudiar i ampliar per la millora de les condicions de vida de les persones empobrides.

 

Facebook