Desfilada de roba per Troballes E.I.

El pròxim dia 27 d’abril a les 19,45 en la plaça Sant Josep tindrà lloc la desfilada de roba de segona mà que organitza Troballes per donar a conèixer la feina que realitza amb la roba recollida dels seus contenidors o la roba que va a buscar a cases particulars.

Aquesta desfilada és un homenatge a tanta gent que confia amb nosaltres i ens dóna la seva roba a través dels contenidors, les botigues o trucant perquè anem a buscar-la a casa.

Gràcies amb aquesta donació nosaltres tenim la possibilitat de realitzar la nostra finalitat per la qual Càritas Diocesana de Lleida ens va constituir, la d’integrar persones al mercat laboral ordinari i a més de posar en mans de persones amb pocs recursos roba de qualitat i de manera digna. I a través de les nostres botigues les persones poden escollir, sentir-se persones.

Volem agrair a totes les institucions que col·laboren en aquest acte com el Col·legi Episcopal en el disseny de la cartelleria, a l’Acadèmia Magda Simó amb els seus alumnes que fan de models, als IES Torres Vicens que realitzen tota la tasca de perruqueria i estètica decorativa i finalment a l’IES Guindavols que posen a través de les seves alumnes la creativitat en la creació de nous models a partir de la roba de segona mà, és un moment de molta col·laboració, de creativitat i de treball en xarxa que fa veure quines coses es poden fer si som col·laboratius.

Esperem que aquesta desfilada puguis venir a participar i veure com la teva roba és tractada i que té una finalitat noble, ajudar integra aquelles persones que com diu el Papa Francesc són “descartades” d’aquesta societat.

Gràcies.TROBALLES_DESFILADA18_cartell

 

Facebook