Curs de manteniment d’edificis amb Optima Serveis.

La Fundació Jaume Rubió i Rubió i Optima Serveis estan portant a terme un curs de manteniment d’edificis pels participants del SAPILA (Servei d’Acolliment Parroquial d’Inserció Sociolaboral).

És tracta de 10 persones del servei d’acollida que tenen coneixements d’electricitat, fontaneria i construcció, però que encara els hi fa falta formació en aquestes tasques.

Aquest curs que va començar el dia 5 de novembre s’està portant a terme a Troballes EI. Els seus continguts són aprenentatge de fontaneria, electricitat i construcció. A més, també consta de matèries transversals com igualtat de gènere, riscos laborals, informàtica, elaboració del Currículum Vítae i presentació a una entrevista de treball.

Aquest curs és totalment pràctic, ja que a Troballes estan realitzant el muntatge d’un lavabo per les persones que tenen dificultats de pujar al primer pis on es troben actualment els serveis. Això ajuda molt als voluntaris i voluntàries que participen en les activitats de Troballes i a les persones que venen a visitar el projecte i tenen dificultats de mobilitat.

Esperem que aquestes col·laboracions entre l’empresa i la Fundació Jaume Rubió i Rubió siguin cada dia més i puguem donar oportunitats als nostres participants.

Facebook