Conferències -col·loqui sobre economia solidaria a la botiga Fil per Randa

El passat dia 14 de maig, la botiga de comerç just i economia solidària, Fil per Randa, situada a l’Avinguda Doctor Fleming de Lleida, va acollir una nova conferència-col·loqui dirigida als voluntaris de la botiga.

En aquesta ocasió, es tractava de donar eines per millorar el tracte amb el client. Entre altres consells es va dir que calia ser humil, senzill, agradable, directe, respectuós i donar informació sobre el producte.

En la segona part de la conferència es van explicar com es posen els preus als productes del comerç just. La intenció era trencar el tòpic malentès de què pel fet de ser solidari ha de ser més barat que qualsevol producte de marca blanca. Els responsables de la botiga Fil per Randa van deixar clar que el comerç just té unes garanties d’honestedat i de cura del Medi Ambient que altres productes no tenen. Per això, té un valor afegit que hem de tindre en compte. La propera i darrera xerrada serà el 21 de maig i tractarà sobre per què l’Església recolza el comerç just.

Facebook