Càritas participarà en la tercera trobada pedagògica d’Aprenentatge i Servei de la UdL

Els responsables del programa de formació de Càritas Diocesana de Lleida participaran el pròxim 23 de febrer en la tercera trobada pedagògica d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari a les Terres de Lleida que organitza la Universitat de Lleida (UdL). La jornada pretén ser un espai de trobada, reflexió i diàleg envers l’Aprenentatge Servei.

En aquesta tercera edició s’organitzaran una sèrie d’activitats en què els protagonistes principals seran els/les estudiants acompanyats del seu professorat, de les entitats col·laboradores i de totes aquelles persones que treballen en projectes d’Aprenentatge Servei. La jornada començarà a les 9.30 i acabarà a les dues de la tarda.

El programa de formació de Càritas treballa per donar a conèixer la feina de Càritas als centres educatius. Aquesta tasca es porta a terme perquè els nois i noies puguin gaudir d’una experiència profunda d’ajuda als germans més empobrits de la nostra Diòcesi. D’aquesta manera els joves aprenen que la solidaritat és un valor important i millora la societat.

formacions-2018-lleida

Facebook