CÀRITAS DIOCESANA DE LLEIDA PARTICIPA EN LA 3A TROBADA PEDAGÒGICA D’APRENENTATGE SERVEI I SERVEI COMUNITARI DE LES TERRES DE LLEIDA.

L’equip de Joves en Valor de Càritas Diocesana de Lleida, ha participat en la tercera Trobada ApS (Aprenentatge i Servei) de les Terres de Lleida.

La jornada, dedicada als estudiants que fan voluntariat i servei a la seva comunitat practicant la metodologia Aprenentatge Servei, es va iniciar a les nou del matí amb la benvinguda institucional i l’explicació de la trobada. A continuació, es va fer un taller creatiu sobre ApS.

La trobada també compta amb una fira de centres educatius i entitats socials involucrades en el desenvolupament de projectes solidària. Hi van participar Càritas Diocesana de Lleida, Bang de Sang i Teixits, Fundació la Pedrera, Down Lleida, Fundació Dolors Piera, ODEC i Servei Educació Ajuntament de Lleida. Després de la fira i com a cloenda, vam assistir a una xerrada de Tortell Poltrona, explicant-nos la seva experiència a Pallassos sense Fronteres, així entre riures i reflexions, vam concloure la Trobada.

Facebook