Diocesana de Lleida es fa present en la I Fira d’economia social i transformadora

El passat dia 7 i 8 de juny 2019, Càritas Diocesana de Lleida es va fer present en la I Fira d’economia social i transformadora “Ponent Fest”.

La Ponent Fest sorgeix des de Ponent Coopera-Ateneu, que té com finalitat potenciar l’economia social i solidària a Ponent. A més, la fira pretén consolidar les cooperatives i generar ocupació de qualitat.

Càritas Diocesana de Lleida que des de l’any 2001 va fer una aposta clara per facilitar que els participants puguin realitzar un desenvolupament de les seves habilitats perquè puguin inserir-se en el mercat laboral ordinari amb igualtat de condicions que altres persones.

Per aquest, motiu es va crear la Fundació Jaume Rubió i Rubió perquè pogués desenvolupar estructura econòmica i de producció per l’aprenentatge dels participants i per valorar que d’una altra economia i producció és possible.

En aquest Ponent Fest Càritas va col·laborar amb dos tallers, un de consum responsable i un altre de Comerç Just. Dos aspectes importants per la transformació de l’econòmica que vivim per fer d’una altra que sigui més transformadora, també en aquesta festa hem muntat conjuntament amb Intermón Oxfam un mercadet de comerç just i economia social i solidària.

 

Facebook