Logo-FLOR-granateCÀRITAS CATALUNYA CELEBRA LA SEVA ASSEMBLEA GENERAL

 Càritas Catalunya, 5 d’abril de 2017. Aquest matí, a la seu de Càritas Catalunya, a Barcelona, ha tingut lloc l’Assemblea General Ordinària de Càritas Catalunya, presidida per Mons. Joan Josep Omella, Arquebisbe de Barcelona i Bisbe Delegat de Càritas a la Conferència Episcopal Tarraconense.

 Després de la pregària inicial –a càrrec de mossèn Josep M. Oca, Delegat Episcopal de Pastoral Social del Bisbat de Terrassa – l’Arquebisbe Omella ha tingut unes breus paraules de benvinguda per a tots els presents, representants de les deu Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya.

 Tot seguit, ha pres la paraula Francesc Roig, president de Càritas Catalunya, que ha informat sobre les novetats en l’estructura organitzativa de la institució, les relacions institucionals efectuades des de la darrera Assemblea, el relleu en la presidència de la Confederació Càritas Espanyola i altres gestions efectuades amb altres agents socials.

 Josep Civit, secretari general de Càritas Catalunya, ha presentat l’estat de comptes 2016 i el pressupost 2017, que han estat aprovats per unanimitat.

 Posteriorment, els coordinadors i coordinadores de les diferents Comissions de Treball (Migració, Comunicació, Acollida, acompanyament i necessitats bàsiques, Sociolaboral, Economia Social, i Formació i Voluntariat, han explicat breument els treballs efectuats per aquests grups de treball.

 Entre altres temes destacats cal esmentar la Jornada de Formació i Voluntariat, que tindrà lloc el 27 d’octubre al Seminari Major de Barcelona, el 5è Sopar solidari de la Confraria del Cava, el 17 de novembre, i la 4a Trobada de Càritas Catalunya, que se celebrarà el 14 d’abril de 2018 als Camps Elisis de Lleida.

 La propera reunió de l’Assemblea de Càritas Catalunya tindrà lloc el 21 de juny, a Barcelona.

  Per a més informació:

 Luis Miguel Luna

Secretaria de Presidència – Comunicació

Tel. 633 745 777

caritascatalunya@tarraconense.cat

2017_04_05_cc_arx_ft_assemblea_de_caritas_catalunya_011
Logo-FLOR-granate

 

 

 

 

2017_04_05_cc_arx_ft_assemblea_de_caritas_catalunya_007

 

Càritas Lleida

Voluntària

Facebook