Campanya Compartim el Viatge.

El passat dia 10 de setembre es va reunir per primera vegada aquest curs l’equip d’AFM (Atenció al Fet Migratori) de Càritas Diocesana de Lleida. Es van reunir les persones que participen en aquest projecte, tant del programa de tertúlies com del de cooperació fraterna.

A la reunió es va preparar la jornada mundial del migrant i refugiat que el Papa Francesc ha convocat sota el nom de “No es tracta només de migrants”. Amb motiu d’aquesta jornada el Sant Pare fa una reflexió sobre la por al desconegut i al diferent. En aquest sentit destaca que hem de valorar quatre verbs “acollir, protegir, promoure i integrar”. Aquests quatre verbs “expressen la missió de l’Església en relació a tots els habitants de les perifèries existencials”, destaca el Sant Pare.

Per aquest motiu el dia 26 de setembre 2019 al saló d’actes de Càritas Diocesana de Lleida a les sis de la tarda hi haurà una activitat entre voluntaris per compartir tot allò que sabem fer, com cantar, recitar un poema, dibuixar, pintar, tocar un instrument i ballar. D’aquesta manera compartírem amb els migrants tots els seus valors i art que tenen.

Esteu invitats aquest dia a compartir.

compartiendo-el-viatge-4

Facebook