Berenar solidari a benefici de Càritas de la Unitat Pastoral Pilar-Sta. Maria Magdalena

Dissabte 25 de maig ens vam reunir 160 persones al pàrquing de la parròquia del Pilar en el berenar solidari a benefici de Càritas de la nostra Unitat Pastoral.

El nostre rector Mossèn Carles Sanmartín va donar la benvinguda animant-nos  a cantar “o benvinguts passeu passeu de les tristors en farem fum…” i després de les paraules  del director de Càritas Diocesana Sr. Rafael Allepuz que va agrair la iniciativa de l’activitat i l’èxit d’assistència, va beneir la taula.

Vam compartir el berenar amb un bon ambient fraternal, a l’acabar  el grup de dansa de l’Ateneu Popular de Ponent ens invitar a ballar danses tradicionals de diferents països, i un bon  grup ho vam intentar.

Per finalitzar el nostre cor Santa Trinitat ens van transmetre la seva alegria amb les  cançons i vam gaudir ballant i escoltant les seves fantàstiques veus.

Agraïm la col·laboració de moltes persones de la comunitat que van  aportar les truites i les postres casolanes,  que ens va permetre preparar tots els plats amb un mínim de despesa.

També va col·laborar el supermercat Plus Fresc.

Els guanys van ser de 1.109,40 euros, gràcies per les vostres generoses aportacions.

La valoració que n’hem fet ha estat molt positiva i amb ganes  de repetir-ho l’any vinent.

Moltes gràcies!!

Berenar solidari

Facebook