Jornada de Formació a Tarragona de les Càritas de Lleida, Tarragona i Tortosa.

Els passats dies 16 i 17 de maig ha estat organitzada una jornada de formació sobre de com formular un projecte, aquesta formació va tenir un gran interès en l’escola de primavera de Càritas Espanyola aquest any 2018  i per aquest motiu s’ha volgut reproduir en Catalunya.

Un projecte és la nostra carta de presentació que indica que és el que anem fer, amb les persones que treballarem, la nostra inversió i qui es beneficia d’això, el que aconseguiran els nostres beneficiaris gràcies al mateix i el que aportem a la societat amb això.

Per això és important conèixer la vida d’un projecte centrant-nos en la seva formulació.

Per aquest motiu al voltant de 35 tècnics de les Càritas Diocesana de Lleida, Tarragona i Tortosa, de totes les àrees administrativa i socials s’han reunit aquest passat dia 17 i 18 de maig 2018 en la Diocesana de Tarragona per aprendre a formular un projecte com eina de planificació i gestió, entenent el projecte com una unitat tècnica i econòmica.

Es treballaran les diferents parts del cicle de un projecte, planificació, identificació, formulació, finançament, execució, tancament i avaluació.

Serà impartit per el personal que pertany a l’equip de projectes nacionals de Càritas Espanyola i Esther Lillo (DIAGRAM).

Facebook